A Prestige Dance Csapata

  

 

 

 

 “Hisszük, hogy egy jó közösségen és sportoláson keresztül, stabil, becsületes és kitartó személyiséget tudunk kialakítani a fiatalokban. “

 

Prestige Csapat

Edzőink 

A Prestige Dance edzői csapat célja, hogy a gyerekeket magas színvonalon megtanítsuk táncolni, és a sportoláson-versenyzésen keresztül olyan céltudatos és magabiztos személyiségeket formáljunk, akik az élet minden területén helytállnak és sikeresek.

 

 

Amit nyújtunk

Változatos tánc óra típusok megtartása

Képzett edzőkkel vállalunk táncoktatást óvodástól iskolás korosztályig az alábbi műfajokban.

 

Táncműfajaink

Akrobatikus rock and roll

Egy rendkívül dinamikus sporttánc, amely sportos jellege biztosítja a gyerekek állóképességének és mozgáskoordinációjának folyamatos fejlesztését. Emellett, eredményesen fejleszti a gyerekek ritmusérzékét és izomzatát. Lehet csapatban táncolni (formációban), vagy akár páros táncként. Szökdelős, pörgős jellege miatt kifejezetten megfelel  a kisiskolás gyerekek életkori sajátosságainak.

Fashion Street Dance

Egy komplex mozgásművészeti program, egy alaposan összeállított tematika alapján képezzük a táncosokat. A képzési progam magába foglalja a színpadi show tánc, a videoclip dance, a hip hop és a jazz tánc stílusok elemeit. A műfaji sokoldalúságnak köszönhetően a tanítványok magasan és sokoldalúan képzett táncosokká válnak, a nézők  pedig egy izgalmasabb látványvilágban részesülnek.

 

 

Zenés ovi torna

Egy olyan képzési program, amely keretei között az óvodás korú gyermekek mozgáskoordinációját és ritmusérzékét alapozzuk meg. Zenés, mondókás koreográfiákkal képezzük őket, kiegészítve gimnasztikai elemekkel, képesség fejlesztő játékokkal, feladatokkal, valamint az akrobatikus rock and roll és a modern tánc alapjaival. A gyermekek óvodai napirendjéhez illesztjük a programot. Célunk, hogy már óvodás korban a gyerekek megismerjék és megszeressék a mozgást.

Versenyzési lehetőség

 

Mindegyik műfajban versenyzési és fellépési lehetőséget biztosítunk tanítványaink számára.

A versenyzés fontos szerepet játszik abban, hogy a gyerekek hosszú távon elkötelezettek és motiváltak legyen a tánc iránt, és ne hagyják abba kihívás hiányában. Célunk, hogy hosszútávon tekintsenek a sportra, akár lehetséges életpályaként.

A versenyzési lehetőség nagyon fontos, mert visszajelzést ad a gyerekeknek, a szülőknek és az edzőnek, hogy hol tart a gyermek a fejlődésben. A saját rendezésű versenyek kisebb lépcsőfokok azon az úton, ahol a gyerekek a kezdő szinttől feljuthatnak nagy versenyekig és elérjék az országos és nemzetközi színteket.

Célunk, hogy a gyerekek fokozatosan hozzászokjanak a versenyzéshez, tapasztalatot és rutint szerezzenek, megszokják a színpadi szereplést és a verseny környezetet, majd egyre magabiztosabbá válva fokozatosan eljussanak az országos és nemzetközi versenyekig.

Az összes tánc képzésünkkel a célunk

 

 

Megtanítsuk a fiatalokat magas színvonalon táncolni, és sikerélményhez juttassuk őket a versenyzésen keresztül. 

A gyermekek mozgáskoordinációjának, ritmus érzékének, fizikumának fejlesztése.

A versenyzésen és színpadi szereplésen keresztül magabiztos, határozott és nyílt személyiséget alakítsunk ki.

Valódi és védett közösséget biztosítsunk nekik, ahol a szabad idejüket tölthetik.

Egy stabil, becsületes és lelkiismeretes személyiséget alakítsunk ki a sportoláson keresztül.

Ne érezzék egyedül magukat, és megtapasztalják milyen egy igazi csapat tagjának lenni és tartozni valahova.

Megtanítsuk a gyerekeket arra, hogy milyen egy csapatban másokkal együtt dolgozni, és közösen megkűzdeni a célokért. 

 

Élet az egyesületben

Prestige Mobil flotta

 Kedvezményes mobil telefonálási lehetőségek a Prestige egyesület tagjainak. 

www.prestigeflotta.hu

Prestige klubkártya

Az klubkártya rendszerben számos kedvezményes  és értékes szolgáltatással segítjük az egyesület tagjait, és a családokat.

www.prestigeklubkartya.hu

Cím

1138 Budapest, Úszódaru u. 10

E-mail

info@prestigedance.hu